Go Back   Archer's Choice Media Forums > Hunting Forums > Archers Choice

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 01-26-2008, 05:16 AM
bullmoose38's Avatar
bullmoose38 bullmoose38 is offline
Moose
 
Join Date: Jan 2008
Location: Pine Grove, PA
Posts: 2,590
Default Single pin or multiple pins?

I am a single pin man.
Reply With Quote
  #2  
Old 01-26-2008, 07:20 AM
Monie's Avatar
Monie Monie is offline
Moose
 
Join Date: Jan 2008
Location: Kokomo, In.
Posts: 3,596
Default

Multiple...it's just easier for me.
__________________
If you're not leaning, no one can let you down.

http://www.huntsd.net/

http://www.beesource.com/forums/index.php

http://www.purgatoryironworks.com
Reply With Quote
  #3  
Old 01-26-2008, 07:25 AM
BRIAN34's Avatar
BRIAN34 BRIAN34 is offline
Caribou
 
Join Date: Jan 2008
Location: MT CARROLL IL
Posts: 638
Default

I used a single pin before i got my new katera, now i put on the e-xtreme sight by truglo. it is a 5 pin sight. I only use 2 pins because the katera is so fast....
Reply With Quote
  #4  
Old 01-26-2008, 07:56 AM
TLC's Avatar
TLC TLC is offline
Caribou
 
Join Date: Jan 2008
Location: southern, Il
Posts: 640
Default

use a pendulum site. so unless it is locked into the "ground" postion, there is only one pin to use. and it's good out to 30-32 yards for me. maybe further now with the new bow. locked down it has 3 pins, but don't shoot that fare anyways. 40-50-60 yards that is. have never had the need to shoot that far.
Reply With Quote
  #5  
Old 01-26-2008, 08:06 AM
callmaker60 callmaker60 is offline
Whitetail
 
Join Date: Jan 2008
Location: Camp Hill, Pa.
Posts: 22
Default

Quote:
Originally Posted by TLC View Post
use a pendulum site. so unless it is locked into the "ground" postion, there is only one pin to use. and it's good out to 30-32 yards for me. maybe further now with the new bow. locked down it has 3 pins, but don't shoot that fare anyways. 40-50-60 yards that is. have never had the need to shoot that far.
Same here pendulum..
__________________
www.ajcustomcalls.net
Reply With Quote
  #6  
Old 01-26-2008, 08:28 AM
Bowhuntnsteve's Avatar
Bowhuntnsteve Bowhuntnsteve is offline
Muley
 
Join Date: Jan 2008
Location: Erie, PA
Posts: 41
Default

Depends for me, if its 3D, my sight has 7 pins, starting at 20 going to 50 in 5 yard increments with a hvy arrow.
Now for hunting, I shoot my truglo single slider on my Trykon. Now that I have my Katera, I will have a new Truglo/Apex on there but it will be made into a 2 pin.
Reply With Quote
  #7  
Old 01-26-2008, 09:07 AM
timba's Avatar
timba timba is offline
Bighorn
 
Join Date: Jan 2008
Location: alberta,canada
Posts: 1,786
Default

multiple for me,I use 4 pins 20,30,40,50 yards
Reply With Quote
  #8  
Old 01-26-2008, 07:45 PM
musky_xl's Avatar
musky_xl musky_xl is offline
Antelope
 
Join Date: Jan 2008
Location: Saskatchewan Canada
Posts: 153
Default

Quote:
Originally Posted by timba View Post
multiple for me,I use 4 pins 20,30,40,50 yards
+1

never used a pendulum sight...dont see them up here for hunting, not sure why?
__________________
Yeah its cold...Yeah we got snow...But we like it that way!


Darton Pro 3000---Darton Wrangler---Elite GTO---Elite Synergy XT---Bowtech Allegiance---Archery Research AR-31---Carbon Express---Muzzy MX-3
Reply With Quote
  #9  
Old 01-26-2008, 07:53 PM
TLC's Avatar
TLC TLC is offline
Caribou
 
Join Date: Jan 2008
Location: southern, Il
Posts: 640
Default

musky, the pendulums are more for tree stand hunting than anything else. also for those of us who can't judge distances......
Reply With Quote
  #10  
Old 01-26-2008, 10:29 PM
indiana boy's Avatar
indiana boy indiana boy is offline
Antelope
 
Join Date: Jan 2008
Location: West Central Indiana
Posts: 118
Default

5 for me. Extreme Rt 900
__________________
Live to Hunt, Hunt to Live
HOOSIER H.I.T SQUAD Team Member
www.hoosierhitsquad.com
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump